Zadelhoff

Grote kinderen opgelet! Zadelhoff maakt hippe, comfortabele fietsen voor een goed Nederlands prijsje. De wielmaat van de Zadelhoff omafiets is 26 inch. Deze maat is geschikt voor kinderen van 9-12 jaar oud met een lichaamslengte van 142-158 cm. De omafiets is een populaire fiets in Nederland en is te herkennen door de lage instap en het framemodel. De omafiets van nu heeft vaak een voordrager, zo ook de Zadelhoff omafiets. De fiets is dus echt een omafiets, maar is wel aangepast aan de moderne eisen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wat kan mijn Zadelhoff omafiets?

De fiets is van alle gemakken voorzien. De kinderfiets heeft een ringslot en een zijstandaard. Zo kan jouw kind de fiets altijd neerzetten, wel zo handig! De Zadelhoff omafiets heeft een achteruit traprem en een handrem. Veilig remmen is dus geen enkel probleem. Bovendien heeft de kinderfiets ook 3 Shimano versnellingen. Dus ook al waait het flink, jouw kind kan gemakkelijk door blijven fietsen. Tot slot heeft de Zadelhoff omafiets een LED voorlamp en achterlamp en is de fiets gemaakt van stevig staal. Hierdoor zal de fiets jarenlang meegaan.

Stoere velgen en banden

Wat de Zadelhoff omafiets onderscheidt van andere (oma)fietsen zijn de gekleurde banden en velgen. Dit ziet er heel hip en gaaf uit en zorgt er echt voor dat jouw kind opvalt op straat. Zo kan je kiezen voor knalroze banden of turquoise velgen. Wat een eyecatcher op straat!

Gratis verzending

Ga je voor de Zadelhoff omafiets? Bestel de kinderfiets gemakkelijk en snel via Omafietsen.nl. De verzending is gratis en je hebt 2 jaar garantie op de fiets. Bestel je de Zadelhoff omafiets voor 17:00 uur, dan heb je hem de volgende dag al in huis (behalve zondag).