Welkom bij Bigline!

We verwelkomen je met open armen bij onze snelgroeiende start-up

Bigline is flink aan het groeien met een gloednieuw winkelpand van 6000 m2! Graag willen we met jou Bigline tot een nog groter succes maken. We staan open voor slimme, creatieve en getalenteerde mensen. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? En wil je zelf ervaren hoe het is om bij één van de leukste en snelst groeiende bedrijven te werken? In onze winkel zoeken we ongeveer vijftien enthousiaste medewerkers voor allerlei verschillende functies! Bekijk de vacatures op deze pagina en solliciteer!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Bigline!

Neem hieronder een kijkje bij onze openstaande vacatures

Wie zijn wij?

Bigline is een eigentijds e-commerce bedrijf dat producten voor sport en vrije tijd beschikbaar maakt voor iedereen. We rekenen altijd een eerlijke prijs en staan graag klaar met persoonlijk advies. We weten als geen ander dat hard werken loont. Het waarmaken van een belofte, risico’s nemen, net dat stapje verder gaan: daarmee kun je het ver schoppen.

Die mentaliteit komt ook terug in de cultuur van het bedrijf. Bigline ademt dynamiek; alles is mogelijk, iedereen heeft zijn eigen vrijheid en verantwoordelijk zodat creativiteit tot bloei kan komen. Hollandse nuchterheid en internationaal zakendoen, eerlijk en open. De ambities voor Bigline zijn groot: de Europese markt lig in het verschiet. Wij zijn er in elk geval klaar voor! Jij ook?

Persoonlijk

Bij Bigline houden we niet zo van managers en bazen. Iedereen is op zijn gebied een specialist en dit houden we graag zo! Op deze manier delen we alle kennis die iedereen in huis heeft. Bovendien is er veel ruimte voor persoonlijke groei en eigen inbreng. We gaan gezellig met elkaar om, op een persoonlijke manier. We houden van korte lijnen en snel met elkaar schakelen en overleggen. Vandaar dat de kernwaarde persoonlijk zo goed bij ons past! Deze pijler willen we niet alleen uitdragen naar klanten toe, maar ook naar elkaar. Persoonlijke groei en persoonlijk met elkaar omgaan dus. Word jij al enthousiast?

Betrouwbaar

We vinden het belangrijk dat we betrouwbaar zijn. Ook geloven we dat dit alleen mogelijk is als collega's zo ook over elkaar denken. Een betrouwbaar team betekent voor ons een team waarin men op elkaar kan bouwen. Zo helpen wij elkaar een handje waar nodig, maar gaan we er ook vanuit dat jij goed weet waar je mee bezig bent en geven wij jou de ruimte. Betrouwbaarheid is ook afspraken nakomen en wij vinden dit dan ook belangrijk. Deze tweede kernwaarde zorgt voor een gezellig en goed werkend team. Een team dus waar je op kan bouwen en wij vertrouwen erop dat wij ook op jou kunnen bouwen.

Plezier

Wij hebben het onwijs naar ons zin bij Bigline. Samen zorgen we ervoor dat Bigline groeit en dat we Nederland veroveren. Plezier in je werk is belangrijk. We hebben lol met elkaar tijdens en na het werk. Denk bijvoorbeeld aan een vrijdagmiddagborrel, helpen bij een fietsuitverkoop, samen BBQen en vrijdag-we-halen-iets-lekkers-voor-de-lunch-dag. Kom jij ons team versterken? Wij staan met veel plezier open voor nieuwe collega's!

Bigliners aan het woord

Wie weet sta jij hier binnenkort tussen!

"Bij Bigline voel ik mij echt thuis. Mijn collega's vertrouwen erop dat ik mijn best doe, maar ik weet ook heel goed wat ik van hun kan verwachten. Vooral de open communicatie cultuur bij Bigline vind ik heel prettig werken"

Mangala

"Het is heel fijn om een specialist te zijn en me zo ook echt te voelen. Ik heb veel ruimte en vrijheid. Mijn ideeën worden gehoord en ik kan veel ideeën inbrengen. Als ik er niet uitkom, kan ik natuurlijk altijd even overleggen met mijn collega's!"

Jade

"Heerlijk die vrijdagmiddagborrel na een werkweek! We werken hard, maar er is ook altijd tijd voor een potje tafeltennis of een goed gesprek"

Henri

Dus, wat denk je?

Neem eens een kijkje bij onze vacatures en solliciteer als je geïnteresseerd bent. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Mocht je perfecte baan er nog niet tussen staan, stuur ons dan een open sollicitatie en laat weten waarom je bij Bigline wil werken.

Bekijk alle vacatures

Neem contact op met ons
via doemijeenbaantje@bigline.nl of 030 240 8003