Winkel

Omafietsen

De omafiets is een erg populaire nooit uit de mode, is super praktisch en ook nog eens stevig. Ben jij op zoek naar de perfecte omafiets, kom dan naar onze XXL winkel. Hier vind je de grootste collectie omafietsen van verschillende merken, modellen en kleuren. In onze winkel mag je natuurlijk de omafiets zelf uitproberen en kun je met al je vragen terecht bij de productspecialisten. Zo vind je zeker weten een omafiets die helemaal bij fiets en zie je overal om je heen. Deze tijdloze topper raakt eigenlijk jou past. Waar wacht je nog op? Kom gezellig langs in onze winkel waar we zeven dagen per week voor je klaarstaan!

De omafiets is een welbekende klassieker

De omafiets, wie kent hem niet? De fiets mag dan misschien oubollig klinken, maar dat is zij allesbehalve. De omafiets is op elke hoek van de straat te vinden en is een erg geliefde fiets voor jong en oud. De omafiets is stevig, degelijk en betrouwbaar. De omafiets is daarom een erg populaire fiets voor kinderen. In onze winkel vind je de leukste omafietsen voor kinderen met hippe prints, verschillende kleurtjes en fietsen in alle formaten. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen hebben we een ruim assortiment omafietsen. Ideaal voor als je op zoek bent naar een tijdloze en praktische fiets. Heb je net wat meer wensen? Dan vind je in onze winkel bijvoorbeeld ook omafietsen met versnellingen, handremmen en een lage instap.

Maak je omafiets compleet

Voordat je op pad gaat met je nieuwe omafiets wil je natuurlijk wel dat je fiets er op en top uitziet. In onze winkel vind je daarom de leukste accessoires voor jouw omafiets. Scoor dus die leuke bel, fleurige bloemen of stoere krat voor je fiets. Uiteraard is er ook gedacht aan alle praktische zaken. In onze winkel vind je daarom bijvoorbeeld handige fietstassen, verschillende fietsverlichting en fietsstoelen. Zo ben jij helemaal klaar voor jouw allereerste ritje op je nieuwe tweewieler.

Routebeschrijving en openingstijden

Bij Bigline willen we natuurlijk elke dag voor je klaarstaan. Je kunt daarom 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht in onze winkel. Klik hier voor de openingstijden van onze winkel. Ben je met de auto? Dan is er genoeg plek om je auto kwijt te kunnen en bovendien kun je bij ons gratis parkeren. Ook met de fiets of met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving naar onze winkel.Ambachtsweg 2 - 3542DG - Utrecht

Bigline XL winkel in Utrecht

Klantenservice Ambachtsweg 2
3542DG Utrecht
085 760 7108 Bekijk in GoogleMaps

Gratis parkeren

Speelhoek

Testbaan

Lift aanwezig