Wie zijn wij?

Wij zijn een eigentijds e-commerce bedrijf die producten voor sport en vrije tijd beschikbaar maken voor iedereen. We rekenen altijd een eerlijke prijs en staan graag voor je klaar met persoonlijk advies. Hieronder vind je meer informatie over waar we voor staan. We hopen dat je snel deel uit zal maken van de Bigline familie! Wij Bigliners zien jou graag als familie en door onze kernwaarden uit te dragen willen we bereiken dat jij ook zo over ons denkt. Familie kan je vertrouwen, daar ga je persoonlijk mee om en je kan er heel veel lol mee hebben. En zo werden onze kernwaarden geboren. Bovendien zijn onze producten heel geschikt voor alles wat het gezin nodig heeft en groeien we graag met jou en je gezin op. Maak jij al deel uit van de Bigline familie?

Onze drie kernwaarden

Betrouwbaar

Familie kan je vertrouwen en ons doel is dat jij ons als betrouwbaar ziet. Deze kernwaarde blijkt vooral uit onze afspraken en service: zo heb jij altijd 2 jaar Bigline garantie op onze producten, is de verzending altijd gratis, bezorgen wij de volgende dag als je voor 17:00 uur hebt besteld en helpen wij jou als er een probleem is. Een passende oplossing voor jou vinden, dat doen wij graag. Tot slot rekenen wij altijd eerlijke prijzen voor onze producten.

Persoonlijk

Met familie communiceer je op persoonlijke wijze, van mens tot mens. We willen geen grote afstand tussen jou en ons. Heb je bepaalde zorgen of vragen over producten? Dan kan je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies en een goed gesprek. We verplaatsen ons in jouw situatie en zorgen er samen voor dat je goed geholpen bent. Ook staan we natuurlijk klaar voor je in onze winkel en geven we graag in levende lijve persoonlijk advies. Tot slot willen we graag je mening: denk je dat iets beter kan? Laat het ons vooral weten, we stellen het altijd op prijs! Geef ons een belletje, stuur ons een mailtje of drink gezellig met ons een kopje koffie in het restaurant van de winkel.

Plezier

Met familie heb je plezier en maak je lol. We hopen dat jij met plezier bij ons winkelt en met plezier onze blog, adviespagina’s en artikelen op sociale media leest. We willen graag bereiken dat Bigline een plezierig gevoel bij je oproept. Tot slot hebben wij het ontzettend naar ons zin op ons werk. We werken hard en met plezier om Bigline steeds groter te laten groeien. We willen deze passie en dit enthousiasme graag met jou delen.

Onze missie

Wij staan nog in onze kinderschoenen, maar we groeien snel. Onze XXL winkel in Utrecht is open, hier kan je alle producten uitproberen en onze productspecialisten staan voor je klaar. Ook blijft het Bigline team flink groeien. Wij willen graag Nederland en daarbuiten veroveren en dit doen we graag samen met jou! Wij hebben internationale ambities, maar weten ook dat we stapje voor stapje vooruit moeten gaan. We lopen niet naast onze schoenen door te denken dat wij écht de wereld kunnen veroveren, wij noemen dit passie. Grote dromen dus, maar wel met een flinke dosis realiteitsbesef.

Bigline in grote lijnen

Naam ondernemer: Bigline
Handelend onder de naam: Bigline

Vestigings- & bezoekadres:
Ambachtsweg 2
3542DG UTRECHT

Telefoonnummer: 085 760 7108
E-mailadres: klantenservice@bigline.nl
KvK-nummer: 62757903
Btw-identificatienummer: NL854946020B01