Ruilen en retourneren

Bigline staat garant voor degelijke, kwalitatieve producten. Je kan van ons verwachten dat we je product(en) in topconditie afleveren. Soms kan het voorkomen dat je aankoop onverhoopt toch beschadigd aankomt. Dat gaan we natuurlijk voor je oplossen! Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie van de leverancier. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Retour aanvraag

Soms kan het gebeuren dat je je aankoop terug wil sturen. Omdat je niet tevreden bent of omdat je toch een andere kleur of maat wil hebben. Als dit het geval is, dan kan je je product retourneren of ruilen. Je kunt gebruik maken van het retourformulier.
Lees meer


Garantie

Bij Bigline kun je héél veel producten kopen. Mocht je spiksplinternieuwe aankoop onverhoopt toch beschadigd aankomen, dan gaan we dat natuurlijk voor je oplossen. Elk product in onze winkel en webshops heeft naast de wettelijke garantie ook de garantie vanuit de leverancier.
Lees meer


Algemene voorwaarden

Wil je meer weten over de algemene voorwaarden?
Lees meer