Omafiets met voordrager

35 Producten
De omafiets met voordrager is een echte retro-topper. Deze fiets is razend populair onder kinderen en volwassenen. De omafiets met voordrager is oersterk en heel betrouwbaar door het slimme frame. De omafiets is echter wel veranderd en is wat moderner gemaakt. En zo is de omafiets met voordrager geboren. Met deze fiets kan jij alle boodschappen en spullen meenemen die je maar wilt. Je haalt echt alles uit de omafiets met voordrager door een krat of mand op de voordrager te monteren. Hierdoor wordt het extra makkelijk om je spullen mee te nemen. Voor wie een betaalbare en eigentijdse fiets wil is de omafiets met voordrager een absolute aanrader!

Filter

Prijs

Filteren op prijs

Wielmaat

Filteren op wielmaat

Versnellingstype

Filteren op versnellingstype

Kleur

Filteren op kleur

Grid  Lijst 

1-12 van 35 producten

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Volgende

Grid  Lijst 

1-12 van 35 producten

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Volgende

Ik ga fietsen en neem mee

De omafietsen op Omafietsen.nl zijn van het merk Popal of Zadelhoff, dit zijn kwalitatief goede merken en de fietsen gaan jarenlang mee. De omafiets met voordrager is verkrijgbaar als de klassieke omafiets. Deze heeft een terugtraprem en een dubbelpoot standaard. Ook hebben de meeste omafietsen inmiddels een handrem. Dus ook als je niet zo’n fan bent van alleen een terugtraprem, kan je nog steeds voor de omafiets met voordrager gaan.

Een versnelling hoger

De omafiets met voordrager is nog moderner gemaakt door haar versnellingen te geven. Dit is de makkelijk te onderhouden Shimano versnelling. Je kan op Omafietsen.nl kiezen voor de Shimano Nexus 3 Remnaaf of de Shimano Nexus 3 Rollerbrake. Natuurlijk kan je ook kiezen voor de omafiets met voordrager zonder versnellingen. Deze keuze is helemaal aan jou.

Gratis en snelle bezorging

Ben je verkocht en wil je voor de omafiets met voordrager gaan? Bestel deze gemakkelijk via Omafietsen.nl. Bestel je de fiets voor 17:00, dan wordt hij de volgende dag gratis bezorgd (behalve zondag). Bovendien is de verzending gratis en heb je twee jaar garantie. Waar wacht je nog op en ga voor de omafiets met voordrager!