Omafiets met versnellingen

8 Producten
De omafiets is terug van nooit weggeweest en ze is alleen maar sterker geworden door de jaren heen. De omafiets met versnellingen heeft alle gemakken en kenmerken van de omafiets. Het enige dat anders is, is dat zij versnellingen heeft. Wel zo handig als je heel hard tegen de wind op moet fietsen. Op zo’n moment kunnen versnellingen toch het verschil maken tussen compleet uitgeput en rustig en relaxed op je bestemming aankomen. Ben jij op zoek naar de omafiets met versnellingen? Op omafietsen.nl zit je helemaal goed en zal je slagen.

Filter

Prijs

Filteren op prijs

Wielmaat

Filteren op wielmaat

Versnellingstype

Filteren op versnellingstype

Kleur

Filteren op kleur

Grid  Lijst 

8 producten

Grid  Lijst 

8 producten

Een tandje hoger

De omafiets met versnellingen is uitgerust met de Shimano Nexus 3 Remnaaf of de Shimano Nexus 3 Rollerbrake. Beiden goede versnellingen van het merk Shimano. Alle omafietsen met versnellingen hebben drie versnellingen. Een mooi aantal, hierdoor kan je het jezelf soms net even wat makkelijker maken. De omafiets met versnellingen is beschikbaar voor de wielmaat 26 inch (fiets voor kinderen) en 28 inch (fiets voor volwassenen). Ook kan de fiets een voordrager hebben. Wel zo makkelijk als je je sportkleding of boodschappen mee moet nemen op de fiets. Met de omafiets met versnellingen is dat nu geen probleem meer.

Alle kleuren van de regenboog

De omafiets met versnellingen is verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren. Wil jij liever toch basic zwart? Geen probleem, dit is natuurlijk mogelijk. We hebben omafietsen met versnellingen van de merken Popal en Zadelhoff voor je klaarstaan. Dit zijn kwalitatief goede merken en zij maken fietsen die jarenlang meegaan. Tot slot hebben de meeste omafietsen met versnellingen een ringslot.

Gratis bezorging

Wil je graag de omafiets met versnellingen kopen? Dit kan gemakkelijk via Omafietsen.nl. Bestel jij de fiets voor 17:00, dan zal hij de volgende dag (behalve op zondag) al bij je worden bezorgd. Bovendien is de bezorging gratis. Tot slot heb je twee jaar garantie op de fiets.