Accessoires

82 Producten
Het draait allemaal op accessoires! Op Omafietsen.nl kan je terecht voor allerlei accessoires voor jouw omafiets. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je fiets altijd veilig geparkeerd staat met een extra fietsslot of maak je omafiets helemaal af met een voordrager. Met accessoires zorg jij dat jouw omafiets nog handiger is! Bovendien zorg je met de hippe accessoires ervoor dat jouw omafiets er echt uitspringt.

Filter

Type accessoire Fietsslot

Filteren op type accessoire

ART Goedkeuring

Filteren op art goedkeuring

Prijs

Filteren op prijs

Lengte

Filteren op lengte

Type sluitsysteem

Filteren op type sluitsysteem

Bevestigingslocatie

Filteren op bevestigingslocatie

Kleur

Filteren op kleur

Plugin mogelijkheid

Filteren op plugin mogelijkheid

Dikte kabelslot

Filteren op dikte kabelslot

Dikte kettingslot

Filteren op dikte kettingslot

Grid  Lijst 

1-12 van 82 producten

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Volgende

Grid  Lijst 

1-12 van 82 producten

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Volgende

Voor ieder wat wils

Of je nou op zoek bent naar een fietsslot, fietsverlichting, een fietskrat of een voordrager, bij Omafietsen.nl hebben we het allemaal in huis. De accessoires zijn goede merken en er genoeg keuze, zodat iedereen slaagt. Zo hebben we fietssloten en fietsverlichting van de bekende merken Abus, AXA en Sigma. Met deze kwalitatief goede sloten is jouw omafiets veilig en maak je het fietsdieven een stuk lastiger.

Ga voor hip maar veilig

Wil jij de omafiets helemaal afmaken van een hippe voordrager? De voordragers van Popal zijn in allerlei leuke kleurtjes beschikbaar en hiermee ga jij kleurig en stijlvol met je omafiets de straat op. Heeft jouw zoon of dochter een omafiets? Dan is het veilig om deze af te maken met een fietshelm. Zelfs tijdens een val in jouw kind in ieder geval veilig. Met een voordrager en fietsstoeltje kan jij alles aan. Voorop kan jouw tas met boodschappen en achterop kan jouw kind. De kinderzitjes zijn duurzaam, veilig en comfortabel.

Tassen en vlaggen

Met fietstassen maak jij de fietstocht net even wat comfortabeler. Net als met de voordrager zorg je ervoor dat jij al je spullen met de omafiets mee kan nemen. Tot slot kan je op Omafietsen.nl ook terecht voor fietsvlaggen voor jouw zoon of dochter. Hoewel dit de fietstocht niet comfortabeler maakt, draagt het wel bij aan de veiligheid. Automobilisten zien de omafiets beter. Bovendien staat een fietsvlag van Mega Mindy of Cars 2 ook gewoon heel cool!

Gratis verzending

Heb jij de perfecte accessoire gevonden voor jouw omafiets? Als je deze voor 17:00 bestelt, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Bovendien is de verzending helemaal gratis.