26 inch omafietsen

9 Producten
De omafiets 26 inch is heel handig, helemaal hip en van alle gemakken voorzien. De omafiets is zowel beschikbaar voor jongens als voor meiden en is een degelijke en stevige fiets om jouw kind lekker rond te laten fietsen. Fietsen is gezond en leuk en op deze mooie omafietsen met de wielmaat van 26 inch wordt het alleen maar leuker. De omafiets 26 inch is gemaakt van staal en zal hierdoor lange tijd meegaan. De fiets is in allerlei kleurtjes beschikbaar en voor ieder wat wils dus! De omafiets 26 inch is geschikt voor een lichaamslengte van 142-158 cm.

Filter

Prijs

Filteren op prijs

Wielmaat

Filteren op wielmaat

Versnellingstype

Filteren op versnellingstype

Kleur

Filteren op kleur

Grid  Lijst 

9 producten

Grid  Lijst 

9 producten

Lage instap en voordrager

De omafiets wordt gekenmerkt door het model met de lage instap. Een aantal omafietsen hebben een voordrager. Hierop kan jouw zoon of dochter zijn of haar tas kwijt. Ook kan op de voordrager een krat of mand worden gemonteerd. Dit monteren is heel makkelijk en hierdoor kan jouw zoon of dochter echt alle spullen meenemen die hij of zij maar wil. Een aantal omafietsen 26 inch hebben versnellingen. Wel zo gemakkelijk als jouw kind tegen harde wind in moeten fietsen.

Veel kleurtjes

Hoewel de omafiets de meest populaire fiets is van Nederland, kan jouw dochter of zoon zich zeker onderscheiden. De omafiets 26 inch is er echt in allerlei kleuren en het is tegenwoordig helemaal hip om een fiets in een fel -of pastelkleurtje te hebben. Hoe dan ook, met kleur zit je dus wel goed. De merken Popal en Zadelhoff maken stalen omafietsen van goede kwaliteit en in leuke kleuren(combinaties).

Gratis bezorging

Ben je enthousiast geworden over de omafiets 26 inch? Bestel hem gemakkelijk en snel via Omafietsen.nl. Doe je dit voor 17:00? Dan staat de fiets de volgende dag al voor jouw huis (behalve zondag). Bovendien is de verzending van de omafiets geheel gratis.